Jäsenet

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on Sefanias ja Sofia Ojalan sukuun kuuluva tai joka on siihen liittynyt. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea seuran tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy hakemuksesta seuran hallitus.

Jäseneksi hakeminen

Sukuseuran jäseneksi haetaan maksamalla sukuseuran kuluvan toimintavuoden jäsenmaksu 15 euroa sukuseuran pankkitilille (Saaja: Sefanias ja Sofia Ojalan sukuseura ry, tilinumero: FI34 5403 0720 0624 72) ja ilmoittamalla sähköpostissa sihteerille jäseneksi hakemisesta. Samalla hakija antaa täydellisen nimensä ja syntymäaikansa sekä postiosoitteensa ja puhelinnumeronsa.

Sihteerin sähköpostiosoite on vesa.ojala@phpoint.fi. Jäsenhakemuksen voi lähettää myös kirjepostissa osoitteeseen: Vesa Ojala Riihitie 9, 34600 RUOVESI

Toiminta- ja tilivuosi

Sukuseuran toiminta- ja tilivuosi alkavat kyseisenä kalenterivuonna 01.05. ja päättyvät seuraavana kalenterivuonna 30.04.